Asm Türkiye Logo
Ankara vegan rehberi

VEGAN MEKANLAR VE VEGAN SEÇENEKLİ MEKANLAR REHBERİ

ANKARA

Ankara Health Save olarak Vegan Mekanlar ve Vegan Seçenekli Mekanlar Rehberi’miz için Ankara’da bulunan 9 tanesi tamamen vegan ve yüzlerce (evet yanlış okumadınız!) vegan seçeneğin bulunduğu mekanı sizler için listeledik.

Önceliği, tamamı vegan olan mekanlara veriyoruz. Aşağıda her bir mekanın iletişim bilgileri ile Google Haritalar üzerindeki konumlarını bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra tüm vegan seçenekli mekan haritasına ulaşmak için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

gabo
junk
Vinni the vegan witch
Veganarsist Kızılay

ŞİMDİ DE…

Bu listeyi hazırlarken toplam 200’den fazla vegan seçenekli mekân vardı Ankara’da. Buradaki listede hem %100 vegan olan hem de tamamı vegan olmayan ama menülerinde vegan seçeneklerin de bulunduğu mekânları listeledik. Listemiz paylaşıma ve yaygınlaştırmaya kesinlikle açık. Zaman içinde menülerinin değişme ihtimali olabileceğini hatırda tutarak gittiğinizde yiyeceğiniz şeyin içeriklerini sormakta fayda var. Ve listemiz bu nedenlerden dolayı düzenlemeye de açık; yani eğer gittiğiniz bir mekan menüsünü değiştirmişse veya bu listede yer almayan bir mekanın vegan seçeneklerini gördüyseniz bize ulaşarak bunları belirttiğiniz takdirde listemizi güncel tutacağız. Katkılarınız için şimdiden teşekkür ediyor ve afiyet olsun diyoruz!

 

Vegan ve vegan seçenekli mekanlar açık haritalarına aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Son Gönderiler

İzmir vegan rehberi

İzmir Vegan Rehberi

İzmir'de bulunan vegan mekanlar ve adreslerine buradan ulaşabilirsiniz....
Ankara vegan rehberi

Ankara Vegan Rehberi

Ankara Vegan Rehberi...
Siyez evi

Üzerinde 140 çiftçinin emeği var: Siyez Evi’nde her vegan öğün hem sağlıklı hem lezzetli

Siyez Evi, 7 yıl önce emekli öğretmen Sevim Özsoy tarafından...